Telefonisch bereikbaar tussen 09:00 en 18:00 uur

Over Ons

Home > Over Ons

Over ons

Wij bieden een betaalbare oplossing zonder concessies op kwaliteit. Met meer dan 5+ jaar ervaring zorgen wij ervoor dat al onze keukens grondig worden gecontroleerd en beoordeeld op de beste scores, zodat u verzekerd bent van een keuken die zo goed als nieuw is. Bij ons vindt u diverse topmerken zoals Siematic, Nolte, Schmidt, Brugman en Tulp, vaak van Duitse makelij, inclusief granieten werkbladen en hoogwaardige apparatuur.

Een nieuwe keuken hoeft geen grote investering te zijn. Met onze keukens bespaart u duizenden euro’s zonder in te leveren op stijl of functionaliteit. Ontdek hoe wij, met onze jarenlange expertise, u helpen uw droomkeuken te realiseren binnen elk budget, met gegarandeerde kwaliteit.

ONS TEAM

Bij Tweedehands Keukenwinkel geloven we dat uitmuntende service begint bij ons toegewijde en gepassioneerde team. Onze professionals brengen jarenlange ervaring in de keukenbranche met zich mee, zodat u tijdens het aankoopproces de best mogelijke begeleiding ontvangt. Van de inkoop van hoogwaardige tweedehands keukens tot persoonlijke klantenservice: ons team zet zich in om uw ervaring zo soepel en aangenaam mogelijk te laten verlopen.

Ieder teamlid beschikt over unieke vaardigheden en diepgaande expertise, of het nu gaat om ontwerp of klantenondersteuning. Samen delen we één gemeenschappelijk doel: u helpen bij het vinden van de perfecte keukenoplossing tegen een fractie van de prijs, zonder in te leveren op kwaliteit. We staan klaar om u te ondersteunen bij de selectie van de juiste keuken.

Onze Waarden

Garantie

We bieden 3 maanden garantie op apparatuur. Bij een defect kunt u het inleveren of een vervangend product laten toesturen, met verzendkosten voor eigen rekening. Schade door verkeerd gebruik valt niet onder de garantie.

Levering

We bezorgen keukens in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland. Afhankelijk van de locatie regelen we zelf de levering of werken we met een transportbedrijf. Uw keuken is verzekerd tegen transportschade.

Kwaliteit

Ervaar de hoogwaardige afwerking en duurzaamheid van zorgvuldig onderhouden tweedehands keukens, die jarenlang meegaan zonder aan stijl in te boeten.