Garantie

Wij geven 3 maanden garantie op al onze apparatuur. Indien de apparatuur defect gaat, kunt u deze inleveren en een vervangend equivalent komen afhalen. Wij kunnen u het eventueel ook toezenden. In dat geval zijn de verzendkosten voor uw rekening.

De slotfactuur is u bewijs voor de garantie.
Bij zelf toegebrachte schade is er geen garantie.

Levering 

Wij bezorgen al onze keukens in Nederland, België, Frankrijk en  Duitsland.  Afhankelijk van de bestemming leveren wij zelf of wordt er door ons een onafhankelijk transportbedrijf ingeschakeld. Al onze keukens worden nauwkeurig ingeladen en uitgeladen en u bent altijd verzekerd tegen schade.

De stenen werkbladen worden verpakt en de kasten worden allemaal zonder schade vervoerd.

Tarieven bezorging

België: € 200

Nederland: € 200

Duitsland: € 300

Frankrijk: € 350

Al onze keukens zijn verzekerd tegen transport schade onderweg naar onze klanten. Wij hechten veel waarde aan professioneel transport en gaan vakbekwaam te werk.

Bekijk hieronder de meestgestelde vragen:
  • Ik heb een keuken gereserveerd en welke stappen volgen er?

Antwoord: Er wordt een mail verstuurd naar het opgegeven email-adres bij uw reservering. We verzoeken uw de aanbetaling/betaling in orde te maken d.m.v een betaalbewijs te bezorgen per email info@tweedehandskeukenspaleis.nl

  • Ik zie bij elke keuken een datum, wat betekent dit?

Dit betekent dat de keuken vanaf dan te bezichtigen is en voorradig is in ons magazijn. Eventueel zou er ook gekozen kunnen worden om de keuken direct te laten leveren. Het is niet mogelijk de keuken te kunnen bezichtigen als de aangegeven datum nog niet gepasseerd is.

  • Wat gebeurt er met mijn aanbetaling als we de keuken toch niet nemen?

De aanbetaling word volledig teruggestort mits de klant zelf niet geannuleerd heeft. We houden de gehele aanbetaling in als de klant van de reservering afziet vooraf bezichtiging. Een aanbetaling is een waarborg naar de klant om de keuken op onze site te reserveren.

  • Kan ik een factuur krijgen om te gebruiken voor een renovatie lening/bouwdepot?

Dit is zeker mogelijk bij ons.

  • Blijven de bezorgkosten €200 ook na bezichtiging?

Indien de keuken opgesteld moet worden dan kan u komen kijken in ons magazijn  en nadien kan de keuken terug  worden ingeladen en geleverd worden. De bezorgkosten bedragen dan €300 omdat de keuken opgesteld wordt en een dubbele lading heeft.

Indien de keuken rechtstreeks op de aangegeven datum geleverd kan worden blijft de bezorging €200

  • Monteren jullie de keukens ook?

Nee wij doen geen montage.

  • Bezorgen jullie de keukens?

Ja, de keukens worden geleverd door onze bezorgers.

  • Ik wil een keuken reserveren en helaas staat deze al op gereserveerd, kan ik deze toch nog reserveren?

Neen, indien een keuken gereserveerd is dan kan de keuken niet meer aan een andere potentiële koper verkocht worden aangezien er een voorschot betaald is.

  • Is mijn keuken verzekerd voor schade die door jullie veroorzaakt is?

Jazeker, wij zijn verzekerd voor transport schade en nemen dit zeer ernstig. We leveren altijd de keukens voorzichtig af en bedekken heel de keuken.

  • Is er nog een extra korting?

Wij geven 5% korting op al onze keukens bij gehele vooruitbetaling van het aankoopbedrag. Een handelskorting van 5%.