Over ons

Welkom bij Tweedehandskeukenswinkel. Dé plek voor luxe tweedehandse keukens voor een nieuw leven. Het is crisis geweest en mensen hebben minder te besteden. Bij ons kunt uw voor een zeer aantrekkelijke prijs een complete keuken kopen met een luxe granieten blad en merk apparatuur. Wij zijn van mening dat een nieuwe keuken vaak veel kost. Als we naar de prijzen van de nieuwe keukens kijken, bent u al gauw tientallen duizenden euro’s kwijt om een degelijke, kwalitatief goede keuken in huis te kunnen hebben. Vaak moeten mensen hiervoor een lening afsluiten. Wij bieden een goedkopere oplossing aan en tegelijkertijd garanderen wij u onze kwaliteit.

Al onze keukens worden op de beste scores beoordeeld. Dat betekent dat wij grondig de keuken bekijken en zo goed als nieuw aanbieden.

Onze keukens bestaan uit verschillende merken zoals Siematic, Nolte, Schmidt, Brugman, Tulp keukens vaak van Duitse makelaardij.

Hier enkele feiten en redenen waarom u voor Tweedehandskeukenswinkel kiest:

  • Duizenden euro’s goedkoper
  • Onze keukens zijn van de beste kwaliteit en worden zo goed als nieuw geleverd
  • U kunt al onze keukens aanpassen
  • Het geld dat u bespaart in plaats van een nieuwe keuken te kopen kunt u investeren in een verbouwing en/of renovatie
  • U krijgt bij ons 3 maanden garantie op de apparatuur
  • Bezorgen mogelijk
  • De keuken kan ook gestockeerd worden voor slechts 3,- per dag.
  • Keukens die op voorraad zijn kunnen op afspraak bezichtigd worden.
  • Gemakkelijk online uw keuken reserveren met zekerheid.

Keuken inkoop

 

Naast het leveren van tweedehands keukens kopen we deze ook in. Bent u van plan om uw keuken op korte termijn te verkopen, neem dan gerust contact met ons op.

 

Levering in Nederland, Duitsland en België

Wij leveren onze keukens in heel Nederland, Duitsland en België. Bent u zelf niet in de gelegenheid om de keuken te vervoeren dan nemen we dit graag voor u uit handen. Wij leveren de keukens altijd op de begane grond. Als de keuken één of meerdere verdiepingen hoger moet worden geleverd dient u dit zelf te regelen.

Keuken inkoop

Naast het leveren van tweedehands keukens kopen we deze ook in. Bent u van plan om uw keuken op korte termijn te verkopen, neem dan gerust contact met ons op.

 

Menu